fredag 16 juni 2017

Tinderskolan (fler tips från coachen)

Tinderskolan fortsätter och nu kommer tre belysande exempel på vad du som man/kille/snubbe kan tänka på om du vill få till en dejt IRL. Det verkar nämligen vara lite svårt för vissa av er.

Exempel 1 - Besviken i Botkyrka

Du skriver till en tjej några dagar och hon verkar hyfsat lovande. Så till slut frågar du om hon vill prata i telefon. Du lämnar ditt kontantkortsnummer. Och då svarar hon att hon gärna vill ses och skriva, men att hon inte lämnar ut sitt telefonnummer till personer som hon inte har träffat eftersom hon har dåliga erfarenheter av det. Vad gör du?

a)
Du tänker: Shit alltså vad tjejer får vara med om konstiga killar. Jag ska visa att jag inte är en sådan.
Du gör: Du skriver att det så klart är ok och så försöker du få till en tid när ni kan ses.

b)
Du tänker: Shit alltså, tjejer ska alltid överreagera.
Du gör: Du skriver ok och försöker få till en tid när ni kan ses.

c)
Du tänker: Shiiiit alltså, vilken pantad jävla brud. Vilken golddigger!
Och så skriver du det.

Exempel 2 - Enerverande i Enskede

Du ser ut som en vanlig man i 50-årsåldern. Aningens större näsborrar än genomsnittet kanske. Du har matchat med någon och skrivit att du mest är ute efter sköna kvällar. Till din stora förvåning blir du inte genast avmatchad. På din fråga "Va det intresant?" får du svaret att tjejen i fråga letar efter något seriöst på sikt men kan tänka sig en mer ytlig relation, förutsatt att det finns ömsesidig attraktion. Smart som du är backar du och föreslår promenad eller fika. Dag och tid bestäms. På morgonen den aktuella dagen stämmer tjejen av plats och tid med dig och du svarar ja. Vad händer sedan?

a)
Du tänker: Här måste jag spela mina kort väl för då kommer jag få ligga!
Du gör: dyker upp och visar vilket kap du är.

b)
Du tänker: Fan. Jag är inte i toppform sedan igår, men jag kan inte baila nu.
Du gör: tar några alvedon och skärper dig. Dyker upp och gör ett rimligt intryck.

c)
Du tänker: Den där bruden är helt såld på mig. Henne kan jag plocka en annan dag.
Du gör: Skriver ett meddelande med innehållet "Kan vi ses en annan dag? Jag är så jävla bakis."

Exempel 3. - Sexig i Solna

Lördagkväll. Du är en man som har sett en konsert med DM och är allmänt nöjd. Och nu har du matchat med en tjej och frågar var hon gör. Hon skriver att hon har gått och lagt sig.
Du tänker: nu ska jag få ligga!
Du gör: Först föreslår du att hon ska klä av sig naken och lämna sin ytterdörr öppen. Hon blir inte jätteimponerad av det, men hon avmatchar dig inte. Så då skriver du att hon ska få "sprut orgasm". Vilken tjej säger nej till det? Hon svarar att hon ska sova. Nu har du fan halva inne. Visa lite mer känslor bara, vilka är de magiska orden? Jo! Du skriver att hon ska få "tatriskt sex" hela natten. Att man måste ta vara på tillfällena i livet. Att du kan vara hennes "Kung / Ridare". Märkligt nog hakar hon inte på. Inte ens när du meddelar att du sitter i bilen och kan vara framme på en kvart. Men ... hon har fortfarande inte avmatchat dig två dagar senare. Det är vardag och klockan är 10:42. Vad skriver du till henne?
a) Hej, minns du mig?
b) Hej.
c) Mmmmm kel smek ahhh mmmmm.

Sammanfattande slutsatser

En liten ledtråd: Om du svarat c på frågorna ovan skulle jag säga att det finns en rimlig förklaring till att du fortfarande är singel och att du inte får ligga. Och jag vill betona att jag struntar i om du inte kan stava till intressant eller tantrisk (även om jag helst aldrig mer vill se eller skriva ordet sprutorgasm). Det är din hjärna som inte funkar. Du behöver hjälp. Skaffa dig en kompis. Eller byt kompisar. Börja gå i terapi. Odla en tomatplanta. Läs en bok. Men helst av allt: Gör världen till en bättre plats genom att försiktigt närma dig den revolutionerande tanken på att det inte är vi som är problemet ... utan du.

3 kommentarer:

 1. HerreGUUUUUUUUUUUD!!! Folk!!! Det är ofattbart.

  SvaraRadera
 2. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Väljer att skratta. "Tatriskt sex"!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, han lyckades verkligen sälja in sig. Not.

   Radera